Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    971
    Credits
    450

    Red face And now a dumb question about AVI files

    Very embarrassed asking this but here goes

    Downloaded some AVI files (Still am actually) I get the first frame of video and all the sound....no more video though.

    Using Windows Media Player 9 (hate it) but it says that it is fully updated.

    Can anyone recommend a media player or a fix to my problem? I really like the first season of Clone High

    Any help would be great guys and girls!!

    edit

    ZUBi: Nevermind the PM I'm all confused tonight
    Last edited by Marcus; 03-05-2003 at 07:58 PM.

  2. #2
    ZUBi's Avatar
    ZUBi is offline Valued Longtime Member (1971-2006)
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    sLOVEnia, (EU)rope
    Posts
    4,432
    Credits
    450
    I think the problem is XviD codec

    Bush, Bin Laden, Hussein, Castro: SAME $HIT

  3. #3
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    nsw.bigpond.net.au
    Posts
    3,150
    Credits
    440
    Think I might have the answer. Got a little program that fises corrupt DivX movies and know that program u have.

    http://www.tradestation2.info/knthra...ml/divxfix.zip

    Tell me if this works. Just run the install program!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    971
    Credits
    450
    Originally posted by Kn'thrak
    Think I might have the answer. Got a little program that fises corrupt DivX movies and know that program u have.

    http://www.tradestation2.info/knthra...ml/divxfix.zip

    Tell me if this works. Just run the install program!
    ....ok...it installed itself....now what? Is Windows Media player just suppost to work or do I need a different player?

    ....if that's the case it didn't work

  5. #5
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,812
    Credits
    450
    http://www.divx.com/divx/

    Have you got that? Might fix your problem.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    nsw.bigpond.net.au
    Posts
    3,150
    Credits
    440
    Can u move the movie bar past the beginning? Try using VirtualDub to fix the problem!

  7. #7
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    971
    Credits
    450
    Originally posted by moviebuff
    http://www.divx.com/divx/

    Have you got that? Might fix your problem.
    yeah that does it...my Divx player was just old. God that was so simple I think I'll shoot myself.

    Reminds me of the time the grade 10 computer class spent 10 minuites trying to fix a computer and decided it needed a new powersupply or motherboard.

    The powerbar was off.

    Thanks for all the help guys

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •