Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,753
    Credits
    440

    question for you computer geniuses

    this has nothing to do with the forum...

    this started happening about a month ago. i click on a link, especially an icon, and nothing happens. i have an email account on the UTD webpage. i have been using it for a year and now i can't get accessed to it. I can on other people's computers. It's weird.

    I deleted cookies. I re-set the cookies security to about medium level.
    I deleted files and histories.
    I even defragmented my computer, which really helped the speed.

    I can get to a link by right-clicking and copying the address.. but not the icon. cuz the address to the icons are only the icon picture... but the link.

    Nothing helps.

    Thanks in advance to any one who can help me out here...
    "Frankly, my dear, I don't give a damn."

  2. #2
    ZUBi's Avatar
    ZUBi is offline Valued Longtime Member (1971-2006)
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    sLOVEnia, (EU)rope
    Posts
    4,431
    Credits
    450

    Exclamation

    1st of all: try (& I really recommended this!)
    anti-spy programs like
    (I using this 3; like best of this stuff around):

    * Ad-Aware -> http://www.lavasoftusa.com/
    (DL also latest update Latest reference file)

    * Spy Sweeper -> http://www.webroot.com/

    * Spy Boot - Search & Destroy
    Last edited by ZUBi; 07-29-2004 at 04:00 AM.

    Bush, Bin Laden, Hussein, Castro: SAME $HIT

  3. #3
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    No place like 127.0.0.1
    Posts
    1,476
    Credits
    440
    try installing a different browser.. like mozilla... and setting it to default browser when you install.. then when you open up IE again it will ask to be made the default browser hit yes again, and perhaps it will reset itself...

    (i had a similar problem)


    [My Top 20 Movies@Ymdb] - ([)(]) Dolby Digital the choice of ML's - [~My Place ~]

    {Drag The Sunrise Down: You know the light can hypnotise, so shut it out and close your eyes - Rooster}

  4. #4
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    2,753
    Credits
    440
    I have heard of Mozilla. That's the software they use over at UTD. Does it take up way too much space tho? My poor fragile computer got too much crap on it. hehe

    But I'll try it, thanks.

    And thanks, ZUBi... I'm gonna try that too. I'm not in a hurry right now. But once I have some time.. I'll get to it. So thank you both.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    No place like 127.0.0.1
    Posts
    1,476
    Credits
    440
    mozilla or firefox are really small (get firefox)

Similar Threads

  1. [- NEWS -] Computer Made from DNA and Enzymes
    By Kn'thrak in forum General Chatter - Non-Movie Related
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2004, 12:08 AM
  2. How do I port computer display to tv?
    By bebbaboo in forum Technical Problems
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2004, 08:22 AM
  3. TTT: Extended Question - Aragorns Age
    By Tombfyre in forum General Chatter - Movie Related
    Replies: 10
    Last Post: 11-30-2003, 07:26 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •